De många fördelarna med en elcykel för kvinnor

elcykel for kvinnor i sverige elcyklar De många fördelarna med en elcykel för kvinnor

Vi har alla vuxit upp och älskat att cykla, eftersom det alltid var vår favoritförströelse på den tiden. Men nu har cykelmarknaden förändrats och genomgår en teknisk revolution. Utvecklingen av elcykel för kvinnor har förändrat hur aktiviteten uppfattas av kvinnor över hela Europa. Borta är de dagar då en lång cykeltur innebar brutna ryggar och domnade ben. Mina damer, det handlar mer om vinden i ansiktet och att njuta av det roliga i cykelturen nu. Låt oss diskutera hur elcykel för kvinnor skiljer sig från deras manliga motsvarigheter och hur den gynnar kvinnor dagligen.

elcykel för kvinnor
Elcykel Ghostride LEGEND dam 750W rose guld

Vad är en elcykel?

Elcyklar skiljer sig inte från vanliga cyklar eftersom de har samma handtag, hjul och pedaler. Skillnaden ligger i den motor, det batteri och de sensorer som ingår i en elcykel för kvinnor i Sverige. Elcykeln innebär att du trampar som vanligt, men när du trampar aktiveras motorn och du får extra skjuts med hjälp från motorn vilket gör att du kommer fortare framåt. Du kan välja hur mycket hjälp du vill ha från motorn med ett knappreglage på styret, oftast från 0-5. Även de längsta turerna verkar inte alls lika tröttande som med en konventionell cykel.

Elcykel för kvinnor gör pendlingen rolig och bekväm

Att pendla till jobbet, universitetet eller någon annanstans kan vara en komplicerad och mödosam resa. Långa promenader är ofta ensamma, tröttande och helt enkelt tråkiga. Så hur kan du göra din dagliga pendling intressant och rolig? Konventionella cyklar leder till trötthet och fysisk stress eftersom det innebär högintensivt trampande, särskilt i brant terräng. Elcyklar för kvinnor i Sverige erbjuder ett sätt att navigera genom städerna utan smärta i benen, oavsett terräng.

ghostride Elcykel för kvinnor
Ghostride Elcykel Dam 750W

Utformad speciellt för kvinnor

Elcyklar för kvinnor skiljer sig från dem som är avsedda för män. Kvinnor har i allmänhet kortare ben och är kortare än män. Därför justeras sätet och styret för att ge kvinnor komfort när de cyklar. Handtagen är något mindre breda och avståndet mellan sätet och styret är mindre. Sadeln är mjuk och bred. Detta tillsammans gör det mycket lättare för kvinnor att sitta upprätt i en skön position som är skonsamt för din rygg och därmed gör elcykeln till det bästa transportmedlet i Sverige.

Perfekt för den miljövänliga pendlaren

Förutom den uppenbara bekvämligheten för pendlare erbjuder elcyklar också många fördelar för miljön i stort. Dessa fördelar är både direkta och indirekta. Elcyklar ger samma smidighet som vanliga transportmedel, till exempel en bil eller en motorcykel, men förbrukar inget bränsle, inga avgaser och inga kostnader.

Elcykel för kvinnor gör pendlingen rolig och bekväm
Elcykel Ghostride LEGEND 750W dam – 50 km räckvidd

Den drivs helt och hållet av elektricitet. Dessutom utövar den inget onödigt tryck på ändliga icke-förnybara resurser och ger dig möjlighet att spara in på bensinkostnaden. Överutnyttjande av fossila bränslen är en stor orsak till den globala miljöförstöringen, och elcykel för kvinnor bidrar till en renare och mer aktiv planet.

Köp elcykel från Elscooter Sverige

Kan du inte vänta med att hoppa på elcykelbanan? Vet du inte var du ska leta efter en elcykel att köpa? Vi på Elscooter Sweden är en av Europas banbrytande återförsäljare av elektriska transportmedel med intressant prestanda. Vi har i vårt sortiment ett brett utbud av elcyklar, elskotrar, elmopeder, elmotorcyklar och eldriven surfbräda, att välja bland. Det är bara att sväva över till vår hemsida för att se hela sortimentet. Låt oss tillsammans arbeta för en sundare och grönare värld!

För fler uppdateringar följ oss på Instagram.