Om oss

Välkommen till Elscooter Sweden – din främsta destination för elfordon som kombinerar imponerande prestanda med enastående kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda noggrant utvalda modeller, beprövade och skapade för att överträffa förväntningarna, och alla våra produkter är handplockade för att klara de krävande förhållandena i det skandinaviska klimatet.

Elscooter Sweden är mer än bara ett företag – vi är passionerade och drivs av övertygelsen om att kvalitet och prestanda är nyckelkomponenter i varje elfordon vi levererar. Vårt eget varumärke, Douche, levererar Cyklar med kvalitet och prestanda.

Vi förstår att nöjda kunder är vårt främsta mål. Därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och är dedikerade och vi svarar på dina frågor och ge den support du behöver för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Grundaren Marcus Björndahl är som driver Elscooter Sweden håller fast vid visionen om att erbjuda högsta kvalitet och prestanda. Vår butik som ligger på Brunnsgatan 7 i Jönköping, är en plats där du kan uppleva och provköra vårt imponerande utbud av elfordon. Vi har även lager för avhämtning samt provkörning i flera städer, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Jönköping, och vi levererar även hem till dörren över hela EU.

För att säkerställa långvarigt användande av ditt elfordon, tillhandahåller vi reservdelar i Sverige och har egen serviceverkstad samt etablerat samarbeten med lokala cykelverkstäder runt om i landet. Vi står redo att erbjuda expertkunskap, reparationer, servicearbeten och tillhandahålla reservdelar vid behov.

Varför välja elfordon från Elscooter Sweden? För att uppleva smidighet, prestanda, kvalitet och miljövänlighet i varje körning. Perfekta för t.ex. stadsmiljöer och som pålitliga pendlingsfordon till och från arbete. Undvik bilköer och rulla fram ljudlöst med ett elfordon som vi hoppas ska överträffa dina förväntningar. Välkommen till en värld av kvalitet och prestanda hos Elscooter Sweden.

Om Douche

Välkommen till Douche – en banbrytande serie av elcyklar och elscootrar som förkroppsligar överlägsenhet och imponerande prestanda. Vi är stolta över att introducera detta spännande varumärke som tar upplevelsen av elfordon till en helt ny nivå.

Douche representerar innovativa eldrivna färdmedel och är skapad för att överträffa alla förväntningar. Våra produkter är mer än bara transportmedel – de är kraftfulla följeslagare som levererar enastående kapacitet och prestanda.

Med lager strategiskt placerade över hela landet gör vi det enkelt för dig att uppleva Douche-produkterna oavsett var du befinner dig. Vårt fokus är att erbjuda högre kapacitet än andra cyklar på marknaden vilket gör Douche till det självklara valet för dem som strävar efter kraftfulla och pålitliga elfordon.

Varje elcykel och elscooter från Douche är noggrant utformad för att ge en slående prestanda. Vi tror på att överskrida gränserna för vad som är möjligt inom elfordonsindustrin och våra produkter är beviset på den ständiga strävan efter kvalitet och prestanda.

Douche är mer än bara ett varumärke; det är en resa mot kraftfull, pålitlig och imponerande elfordonsteknologi. Upplev framtidens mobilitet med Douche och låt varje körning bli ett äventyr. Välkommen till en ny era av elfordon med Douche – där prestanda och kapacitet möts i en perfekt harmoni.