Elscooter med Sadel

Upplev Komfort och Prestanda med Kugoo M5 PRO

Letar du efter en elscooter med sadel som kombinerar bekvämlighet, prestanda och mångsidighet? Då är Elscooter Kugoo M5 PRO det perfekta valet för dig. Med sin kraftfulla motor och långa räckvidd erbjuder den både komfort och effektivitet för dina dagliga äventyr. Beställ din Kugoo M5 PRO idag och ta steget mot en mer bekväm och njutbar resa!

Shoppa nu
elscooter med sadel

Varför Välja Elscooter Kugoo M5 PRO?

Kugoo M5 PRO är inte bara en elscooter med sadel, den är även utrustad med en borstlös 1200W-motor som ger den kraft att hantera olika typer av terräng. Med en imponerande räckvidd på upp till 70 km och en hastighet på över 20 km/h, är den idealisk för både korta pendlingar och längre utflykter.

Funktioner och Specifikationer

Tekniska Specifikationer:

  • Maxtryck: 160 psi/11 Bar
  • Vikt: Endast 576 gram
  • Batterikapacitet: 8000mAh
  • Säkerhet: Mekaniska bromsar med bromsskivor fram och bak
  • Anpassad för Alla Väder: Gummerad ståplatta och IPX6 vattentålig design

Bästa Elscooter med Sadel för Alla Äventyr

Elscooter Kugoo M5 PRO är inte bara för vardagliga pendlare. Med sin robusta konstruktion och pålitliga prestanda är den också idealisk för helgutflykter och äventyr. Den justerbara styrstången och den praktiska displayen gör den enkel att hantera för alla användare.

Shoppa nu
elscooter med sadel

Fri Frakt och Snabb Leverans

Beställ din Kugoo M5 PRO idag och dra nytta av vår fria frakttjänst inom EU. Med en leveranstid på endast ca 7 arbetsdagar är du snart redo för en bekväm och effektiv resa med din nya elscooter med sadel från Elscooter Sweden!

Vill du ha mer information och uppdateringar om våra elscooters och andra produkter? Följ oss på Instagram (@elscootersweden) för de senaste nyheterna och erbjudandena!